Gå til navigasjon Gå til innhold

DFØ har fått nye nettsider. Gå til nye dfo.no

Åpne relatert ...

Lukke relatert ...

Hilde Singsaas er ny direktør for Direktoratet for økonomistyring

Hilde Singsaas (45) blir Direktoratet for økonomistyrings nye direktør. Hun kommer fra stillingen som direktør i Spekter.

  –Jeg ser fram til å få jobbe med noe av det som har engasjert meg mest gjennom hele mitt yrkesliv, nemlig effektivisering av offentlig sektor og god statlig økonomistyring. Effektiv ressursbruk er avgjørende for bærekraften i velferdsstaten over tid, og Direktoratet for økonomistyring har en viktig rolle å spille i så måte, sier Hilde Singsaas.

Singsaas har vært direktør for arbeidsgiverforeningen Spekter siden høsten 2015. Tidligere har hun vært kommunikasjonsdirektør i Norges Bank, statssekretær ved Statsministerens kontor og i Finansdepartementet.

Hun er utdannet statsviter, og har i tillegg en bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo. Hun tiltrer etter nærmere avtale.

–Vi er svært glade for å få Hilde Singsaas som ny direktør, og ser fram til å ønske henne velkommen til oss, sier fungerende direktør Roger Bjerke i DFØ.

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) er statens ekspertorgan på statlig styring, og leverer lønns- og regnskapstjenester til alle statlige virksomheter.